BrandSentry Flying Start

Maak een vliegende start en bespaar direct tijd!

Jouw BrandSentry In-Store implementatie volledig verzorgd.

BrandSentry Flying Start

Wat houdt het in?

Een nieuwe tool implementeren kost vaak behoorlijk wat tijd. En we snappen heel goed dat het lastig is om die tijd vrij te maken, zelfs als je weet dat het je daarna tijd gaat opleveren.

Die drempel willen we graag voor je wegnemen door het systeem helemaal voor jou in te regelen. Volledig afgestemd op jouw winkel, jouw afdelingen en jouw teams. Wat je beginpunt ook is, wij zorgen ervoor dat je binnen no-time aan de slag kunt én direct tijd bespaart.

Heb je al lijsten op papier, in Excel, Word of in een andere vorm? Wij digitaliseren ze voor je in het BrandSentry platform zodat jij een vliegende start kunt maken en direct van alle voordelen van BrandSentry In-Store kunt profiteren.

Hoe werkt het?

Registreer je hieronder voor een In-Store proefversie. We nemen direct contact met je op om jouw wensen en jouw organisatie  in kaart te brengen. Vervolgens regelen wij:

 •  het digitaliseren van jouw papieren checklijsten en/of
 •  het uploaden/integreren van Excel lijsten
 •  het uitnodigen van medewerkers
 • het opzetten van teams
 • het aanmaken en  inplannen van de eerste activiteiten
 • het creëren van een 3-tal templates voor activiteiten/vragenlijsten/instructies

Wat levert het op?

Je werkt nu direct slimmer en efficiënter! Dat bespaart niet alleen veel tijd maar zorgt ook voor een hoger bedrijfsresultaat, dankzij de efficiëntere inzet van medewerkers.
 

Wat kost het?

Het Flying Start implementatietraject kost nu slechts €250 (ipv €450) excl. BTW en inclusief 1 maand gratis In-Store Advanced.
 
Is jouw winkel nu gesloten vanwege de lock-down? 
Gebruik deze periode om jouw winkelprocessen te optimaliseren en BrandSentry In-Store te laten inrichten. De gratis proefperiode gaat pas in als je weer open mag.
 

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Voor mij als afdelingsmanager is het heel eenvoudig om alle taken in te voeren, terugkerende taken naar behoefte aan te passen, te communiceren naar de medewerkers en te monitoren of taken goed zijn uitgevoerd
  Frank Bruggeman, Jumbo Hans Kok
  Frank Bruggeman
  DKW Manager Jumbo Colmschate
  "We willen geen papieren takenlijsten meer in de winkel, dat past niet in ons milieubeleid. De BrandSenty app voorkomt veel printwerk en papierverspilling. Dagelijks gebruiken we toch al snel zo’n 10 checklijsten en dat 7 dagen per week het jaar rond."
  Marlous van Kooij
  Bedrijfsleider PLUS Postma