Succes van samen

Succes zien we als het gevolg van samenwerking die ernaar streeft dat alles klopt.

Het is onze missie om winkelketens te helpen bestendig te groeien en te floreren door beter samen te werken, met aandacht voor elk onderdeel van de organisatie. Van hoofdkantoor en vestiging tot de individuele medewerker. 
Door middel van geautomatiseerd taakmanagement stellen we de ketenorganisatie in staat om processen te optimaliseren, (individuele) verbeterprogramma’s uit te rollen, assessments te doen en te monitoren of de verbeterprogramma’s leiden tot de gewenste verandering.

Ons Team

Freerk Kalsbeek

Freerk is de mastermind, CEO en motivator achter BrandSentry. Hij is een echte verbinder en zorgt voor een door passie gedreven mindset in het hele team.

Buiten BrandSentry is hij actief in de natuur en trotseert hij graag de natuurelementen op het water. Hier doet hij zijn Friese roots eer aan.

Suzanne Glorie

Brand Master Suzanne is een echte ‘Why Warrior’. Ze ziet erop toe dat de missie en visie nageleefd worden en dat onze passie en het enthousiasme doorklinken in alles wat we doen én zeggen.

Buiten de business is Suzanne veel buiten te vinden, op de racefiets, hardlopend, op de motor of te paard, zolang het maar vooruitgaat.

Martijn van de Runstraat

Martijn vertaalt de behoefte van de klant naadloos naar de functionaliteiten in onze producten. Als Head of Innovation zorgt hij ervoor dat wij onze beloften niet alleen waar maken maar zelfs overtreffen. Nu en in de toekomst.

Naast zijn grootste hobby, zijn gezin, is Martijn vaak te vinden op en rond de tennisbaan. Ook zwemmen, hardlopen en wintersport houden hem jong!