De winkels gaan weer open!

You are currently viewing De winkels gaan weer open!

Versoepeling Coronamaatregelen biedt perspectief én zorg

Een zucht van verlichting ging door het land toen premier Rutte afgelopen woensdag de versoepeling van de Coronamaatregelen aankondigde. Kappers, therapeuten mogen weer aan de slag en ook de grote winkelketens openen langzamerhand hun deuren weer.

Tegelijkertijd met de opluchting komt ook de bezorgdheid. Is het niet te vroeg? Hoe gaat de consument om met de nieuwverworven vrijheden? Kunnen we de veiligheid waarborgen en het virus onder bedwang houden? Moeten we, zoals we in landen om ons heen zien, massaal mondkapjes gaan dragen of is dat slechts schijnveiligheid?
Veel vragen waarop niet direct een eensluidend antwoord te vinden is. Voor ons allen en voor de Retail sector in het bijzonder geldt dat er nog veel regels blijven gelden die geborgd moeten worden. Wetende dat wanneer dit niet lukt, de maatregels direct weer zullen worden aangescherpt en we weer terug bij af zijn, legt dit een extra druk.

In een recent artikel van @retailtrends worden goede tips gegeven hoe de Retail sector ook met deze versoepeling de winkelbeleving kunt optimaliseren én tegelijkertijd de benodigde veiligheidsmaatregels kunt naleven.

Wij denken graag mee over het efficient en effectief borgen van regels én de formulebewaking door middel van geavanceerde interne informatietechnologie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

[oceanwp_library id=”2280″]