Radio debuut bij EasyFM

You are currently viewing Radio debuut bij EasyFM

Op maandag 28 juni jl. was onze Founder, CEO Freerk Kalsbeek te gast in een radioprogramma over ondernemen op het snijvlak van technologie en innovatie in ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM. Radio host Ronald Ter Voert leidde een inspirerend gesprek met Laura Meijering, oprichter en creatief directeur van UNRAVELAU, over het upcyclen van kleding, de rol van de fashionindustrie als het gaat om een beter klimaat en de noodzaak van educatie. En Freerk sprak over het managen van retailprocessen op de winkelvloer, het pivotten als startup en de opkomst van de slimme supermarkt.

(Na)luisteren van de uitzending kan via de populaire podcastkanalen (o.a. Apple Podcasts, Spotify, SoundCloud). Wil je meekijken in de radiostudio, dat kan. Zie dan hieronder de link naar vodcast:

Spotify: https://open.spotify.com/show/1GbOql5gZ7mSpQvr3J9EOM
SoundCloud: https://soundcloud.com/ronaldtervoert/easy-fm-tech-innovatie-met-ronald-ter-voert-uitzending-28-juni-2021
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/talkradio/id1537946223
EASY FM site (kies maandag, 20 uur): https://easyfm.nl/index.php/archive-podcast-page/

De radiouitzending is ook a.s.a.p (in carrousel) als vodcast te bekijken op KIJK Almere (http://kijkalmere.nl/; dinsdagen en weekend) en Het Kan In Almere (https://www.onderneeminalmere.nl/nl/themas/tech/easy-fm-tech-innovatie) en op de bijbehorende LinkedInpagina: (https://www.linkedin.com/showcase/almere-tech/). Tevens staat de vodcast a.s.a.p. op m’n eigen YouTube-kanaal (https://www.youtube.com/user/Ronaldtervoert/videos)

Donderdagavond 1 juli wordt het programma om 19 uur weer herhaald op EASY FM.